Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.instalatiicasa.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Plata online cu cardul prin sistemul securizat de plati online de la MobilePay.

MobilePay este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv MobilePay™. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca MobilePay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Ghid de plata prin Bitcoin.

  • Adauga produsul/produsele in cos.
  • Alege metoda de plata „Bitcoin, prin scanare QR sau transfer la adresa”
  • Apasa butonul ”Lanseaza comanda”.
  • Alege criptomoneda dorita in ecranul de plata
  • Scaneaza codul QR afisat pe ecranul calculatorului folosind aplicatia ta portofel. Alternativ, poti transfera manual suma respectiva din portofel la adresa Bitcoin afisata sub codul QR, fara a depasi intervalul de valabilitate.

  • Confirma tranzactia.
  • Validarea platii in reteaua Bitcoin va dura cateva minute, plata va deveni vizibila in sistemul nostru si comanda ta va putea fi procesata si livrata.

Atentie: Platile in Bitcoin se deconteaza la valoarea in RON din momentul schimbului si nu pot fi returnate decat in RON, la valoarea decontata.

De ce am nevoie pentru a putea plati cu Bitcoin?

Pentru a putea plati comenzi folosind Bitcoin ai nevoie de un portofel digital pentru Bitcoin si contravaloarea in BTC a valorii comenzii tale. Aplicatia portofel poate fi instalata atat pe calculator cat si pe smartphone-ul tau. Puteti citi mai multe informatii pe site-ul oficiale al Bitcoin.

 

Cu Ordin de plată (OP, prin banca)

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea comenzii. Livrarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Dovada plăţii trebuie trimisă către AMEROM TRUST INSTAL S.R.L. prin e-mail la adresa vanzari@instalatiicasa.ro

 

Pentru a beneficia de acest tip de plată, la crearea comenzii online va trebui să selectaţi opţiunea de plată Cu ordin de plată.